Info fra Guttekoret: 8.3.19

Torsdag 15. 3. - Workshop med Marianne Meløy

Nidarosdomens Guttekor samarbeider med komponist Trygve Brøske og skuespilleren og tekstforfatteren Marianne Meløy om et bestillingsverk som skal skrives for Guttekoret og fremføres våren 2021. 
Sangernes tanker og idéer skal være med på å forme tekstene for verket, og derfor kommer Marianne Meløy på besøk på torsdagsøvelsen 14.3. for å snakke med guttene. 

OBS! Legg merke til endret klokkeslett på denne øvelsen: torsdag 14.3. kl. 17:30 – 20:30 (gjelder alle sangere!)


 Helga 23. 3. – 24. 3. - Lys våken – overnatting i Nidarosdomen

Lørdag 23.3. kl. 16 til søndag 24.3. kl. 13 inviterer Nidarosdomen alle gutter fra Guttekoret som er eller blir 12 år til å overnatte i kirken. Se vedlagt invitasjon.
Det blir en unik opplevelse som få får oppleve og i tillegg blir det oppdagelsesferd høyt og lavt og utforsking av kirkens mørke kriker og kroker.

I tillegg til menighetspedagog og folk fra domkirken, blir Johannes med fra Guttekoret.

Påmelding skjer direkte til domkirkens menighetspedagog på me693@kirken.no innen 18.3.19. 

Fint om dere også gir info til Johannes dersom dere melder gutten deres på. Merk at øvelsen er endret til fellesøvelse for sopran og alt denne dagen!


Lørdag 30 .3. - Konsert i Sakshaug kirke 

Lørdag 30. 3. er Nidarosdomens Guttekor invitert til å synge konsert sammen med Vivace barne-, ungdoms- og guttekoret i Sakshaug kirke på Inderøy.

Se vedlagt plan og hvem som skal synge.

Billetter til konserten fås kjøpt her: https://kultar.no/billetter/nidarosdomens-guttekor-og-vivace-barne-og-ungdomskor/