Honoring our choristers

🇬🇧English version below

Hvert år i januar samles alle sangere med foreldre for å feire året som har gått med en fest med sang, leker, deilig mat, gjester, lotteri og utdeling av hederstegn.

Festen er en hyllest til sangernes formidable innsats i 2018, en takk for at alle har stilt opp på øvelser og opptredener.

I år fikk 83 av våre 100 sangere overrekt hederstegn for tiden sin i hovedkoret!
Blant de utdelte hederstegn var en for 33, en for 30 og en for 25 aktive år som sanger i Nidarosdomens Guttekor.

Æresgjest på årsfesten var Rosenborg-stjernen Pål Andre Helland som delte sin kunnskap på en interessant og inspirerende måte. Han ble intervjuet av Laurits og Bjørn.

Tusen takk til korets velferd for deilige kaker og organisering av årsfesten!

Tusen takk til DNB for lån av formidable lokaler og flotte gaver til koret!

Every year in January, all choristers and their parents gather to celebrate the past year’s activities with singing, games, delicious food, great guests, lottery and a medal ceremony.

This annual party is a celebration of the choristers formidable effort in 2018, a big thank you for their commitment to rehearsals and concerts.

This year, 83 of our 100+ choristers received a medal honoring their continued comittment to the choir.
Amongst the medals awarded were 33 years, 30 years and 25 years of chorister membership.

Guest of honor to the party was Rosenborg-fotball star Pål Andre Helland, who shared his wisdom through and interview conducted by boy chorister Laurits and Maestro Bjørn.

A warm thank you to the choir’s welfare comittee for organizing this amazing party and baking awesome cakes.

Big thanks to our sponsor DNB for hosting us!