Nidarosdomens Guttekor søker etter

assistentdirigent 

Når guttesangen klinger gjennom Nidarosdomen –
og tonene leter seg frem mellom buer og kapiteler, ornamenter og skulpturer,
er det med nær på tusen års etterklang.
 

Nidarosdomens Guttekor er Norges eldste guttekor og viderefører en 1000 år gammel tradisjon med guttekorsang i majestetiske Nidarosdomen i Trondheim. Virksomheten Nidarosdomens Guttekor er delt i 3 hovedområder: sangopplæring, deltakelse i gudstjenester og konsertvirksomhet i hele verden.

Som vår assistentdirigent vil du få en sentral rolle i øvelsesarbeidet med de yngstesangerne samt at du følger opp sangerne i en-til-en- og gruppesettinger.

I tillegg til å jobbe med stemmebygging av enkeltsangerne vil du får ansvar for planlegging og gjennomføring av introduksjonskurset som gis til nye guttesangere i hovedkoret. En annen viktig oppgave er å avlaste dirigenten i øvelsesarbeidet med enkelte stemmegrupper.

Dette er en nyopprettet 25% stilling der du jobber direkte under kunstnerisk leder. Arbeidstid vil være ettermiddager på mandag, tirsdag (og torsdager etter avtale).

Vi forventer minimum 3-års høyere musikkutdanning med sang eller kordireksjon, erfaring fra korarbeid med barn og ungdommer, samt pedagogisk talent i arbeidet med sang. Videre forventer vi at du kan akkompagnere egen undervisning.

Vi tilbyr en inntil 25% prosjektstilling fra august 2019 til og med juni 2020 med mulighet for forlengelse. Lønn etter avtale. Ferie må tas i forbindelse med skoleferien. Ansettelse forutsetter fremleggelse av gyldig politiattest.

Send din søknad innen 21.4.2019 til Nidarosdomens Guttekor, Johannes Köpple:epost: johannes@guttekoret.no

Kandidatene inviteres til prøvedirigering og intervju etter nærmere avtale.

Mer informasjon om Nidarosdomens Guttekor og stillingenvia (+47) 90 13 12 30.