Internkonsert / Family concert

Internkonsert / Family concert

Nidarosdomens Guttekor gir sin tradisjonelle og uhøytidelig internkonsert for familier, venner og kjente før koret begir seg på reisefot til Italia.

Alle aktive sangere i hovedkoret deltar på konserten. For noen vil dette være forste opptredenen med Nidarosdomens Guttekor.

Vi fremfører utdrag av konsertprogammet for Tysklandsturen, i tillegg til kjente og kjære sanger for både store og små!

Magne H. Draagen, orgel
Dirigent: Bjørn Moe

Don’t miss the Nidaros Cathedral Boys’ Choir's beloved family concert in Trondheim!

All active members of NGK’s main choirs participate in this concert, which will showcase the repertoire of the upcoming tour to Germany and Denmark.

HP_header1.jpg
Guttekorets høstkonsert: Dvořák's Messe i D & Sommero Te Deum
8:00 PM20:00

Guttekorets høstkonsert: Dvořák's Messe i D & Sommero Te Deum

Nidarosdomens Guttekor fremfører Antonin Dvořák's Messe i D og Henning Sommero’s Te Deum i Nidarosdomen.

Nidorosdomens Guttekor
Magne H. Draagen, orgel
Dirigent: Bjørn Moe

Billetter fås kjøpt på ticketmaster.no (salget starter 1.8.2019)

NGK during the 2017 spring concert in the Nidaros Cathedral.

Dvořák's Mass in D Major

Dvořák's Mass in D Major

• Esplanade Concert Hall, Singapore (map)
  • Google Calendar ICS

Back in Singapore for their second tour! Nidaros Cathedral Men and Boys Choir chose Antonín Dvořák's Mass in D Major as their next gift to celebrate music in Singapore. 22 October 2019 at the Esplanade Concert Hall. Subscribe to our website for updates and promotions! www.LichaStelaus.com

Tour Sponsor: Chenter Foundation 美國承德基金會
www.ChenterFoundation.org

NGK during its 2017 concert in Esplanade Concert Hall, Singapore.

Vi synger julen inn

Nidarosdomens Guttekor inviterer til julekonserten med lengst tradisjon i Nidarosdomen. Siden 1927 har Guttekoret ivaretatt denne tradisjonen, og også i 2019 kan publikum vente seg en usedvanlig fin konsertopplevelse med Nidarosdomens Guttekor, Arve Tellefsen, Magne Draagen og Trondheimsolistene under ledelse av dirigent Bjørn Moe.

Unn deg og dine en pause i julestresset og nyt denne uforglemmelige stunden med kjent julemusikk presentert av Norges eldste og et av Europas beste guttekor.

Gjennom mange år har julekonsertene til Nidarosdomens Guttekor blitt en tradisjon for mange i og utenfor Trondheim.

For 2019 har dirigent Bjørn Moe skreddersydd et utsøkt repertoar som garantert vil vekke julestemning hos deg!

3:00 PM15:00

9th Moscow Christmas Festival of Sacred Music

9th Moscow Christmas Festival of Sacred Music

• Moscow International House of Music (map)
  • Google Calendar ICS

Christmas music from around the world will allow the young artists to demonstrate their skills both as soloists and in a cappella choral singing. Handel's “Hallelujah” accompanied by the grand organ will crown the concert as a spectacular final chord.

Tickets available here mmdm.ru/ru/events/norvezhskiy-korolevskiy-hor-malchikov (1500 – 4500 RUB).

50539847_2048897255195732_5560303715539222528_n.jpg

Vi synger julen inn

Nidarosdomens Guttekor inviterer til julekonserten med lengst tradisjon i Nidarosdomen. Siden 1927 har Guttekoret ivaretatt denne tradisjonen, og også i 2018 kan publikum vente seg en usedvanlig fin konsrtopplevelse med Nidarosdomens Guttekor, Arve Tellefsen og Trondheimsolistene under ledelse av dirigent Bjørn Moe.

For 2018 har dirigent Bjørn Moe skreddersydd et utsøkt repertoar som garantert vil vekke julestemning hos deg!

Hans Petter Stangnes, trompet

Dirigent: Bjørn Moe

Billetter fås kjøpt på www.ticketmaster.no

Dørene åpnes ca 75 min. før konsertstart.
Varighet 75 min. uten pause.

Handicapped Accessible Info:
Kirkevaktene hjelper dere når dere venter ved siden av hovedkøen foran hoveddøren.